Zakaat.org was tijdelijk onbereikbaar op 7 en 8 mei door poging tot hack

Zakaat.org was tijdelijk onbereikbaar op 7 en 8 mei door poging tot hack

Zakaat.org was tijdelijk onbereikbaar op 7 en 8 mei door poging tot hack

www.zakaat.org is enige tijd onbereikbaar geweest omdat er een poging was tot het hacken van de website. In deze gezegende maand Ramadaan hadden wij zoiets niet verwacht.

Door de kwetsbaarheid van de website hebben wij de beveiliging van de website moeten uitbesteden. Dit betekend een extra kostenpost voor de stichting. De beheer en beveiliging van de website is per vrijdag 8 mei uitbesteed aan V-WEB.

Voor de “dehack” moet de stichting een bedrag van € 211,75 betalen en een maandelijks de beheerkosten van €24,14 euro. Dit zijn enorme kosten voor een kleine stichting als Zakaat en deze kosten kunnen en mogen wij niet uit ontvangen Zakaat gelden betalen.

Deze kosten moeten nu betaald worden uit donateurs die een donatie doen aan de stichting zelf voor de kosten die de stichting moet maken.

De kosten van V-WEB worden nu betaald door North Star Real Estate B.V. waarvoor onze dank namens alle donateurs. De maandelijkse websitebeheer kosten moeten wij zelf dragen als stichting. Ik hoop dat jullie een kleine donatie kunnen doen voor de kosten van de stichting.

Namens het bestuur
Stichting Zakaat Nederland

Vorige slide
Volgende slide

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.